Bureaumeubilair.be

Spindl ergonomische bureaustoelen

ED Officefurniture is verdeler geworden van het nieuwe revolutionaire merk Spindl, deze fabrikant maakt ergonomische stoelen volgens een volledig nieuw principe.
 

Eigenlijk heel simpel. Spindl zorgt ervoor dat je dynamisch zit. De constructie onder de zitting – van hoogwaardige Duitse techniek – dwingt je in een actievere houding te zitten. Zonder jezelf in bochten te wringen, corrigeer je je houding met je bekken en benen. Met minimale bewegingen behaal je groot effect. Want je wervels staan door een klein beetje beweging niet meer onder een statische druk. Met als resultaat? Minder lichamelijke klachten, meer concentratie en een hogere productiviteit.

Een Spindl is bovendien snel en simpel in gebruik te nemen. Hij is gewichtsafhankelijk in te stellen, de hellingshoek is te verkleinen en mocht je echt even geen behoefte hebben aan beweging? Dan kun je het actieve gedeelte vergrendelen zodat hij functioneert als een gewone bureaustoel. Omdat een Spindl zo eenvoudig instelbaar is, is hij ook perfect inzetbaar op flexwerkplekken. Belangrijk, aangezien medewerkers makkelijk van plek wisselen en daarbij weinig aandacht besteden aan het goed instellen van hun werkplek. Dat gaat bij een Spindl bijna vanzelf. Met een paar stappen zit je goed en verantwoord. Oké, je moet misschien even wennen aan deze nieuwe manier van zitten. Je zult wellicht zelfs wat spierpijn ervaren. Je gebruikt namelijk ineens spieren die je normaal gesproken in de sportschool zou trainen. Terwijl je alleen maar zit. Zo houdt Spindl je fit tijdens kantooruren.
En daarna. Dus geef je lijf wat het nodig heeft: actie. Uit eigen beweging en met een steuntje in de rug Gek genoeg is het meest bijzondere aan de One en Two dat ze eigenlijk lijken op ‘gewone bureaustoelen’. Echter in tegenstelling tot een standaard bureaustoel is het bij de Spindl stoelen de bedoeling dat je je balans zoekt en automatisch blijft zoeken, nadat je goed bent gaan zitten op het midden van de zitting.

Bij de T-bone valt de afwijkende vormgeving op. Door te kiezen voor deze variant uit de Spindl familie krijg je nog meer bewegingsvrijheid. Het design van de rug leent zich om bv achterstevoren op de stoel te zitten en de bovenzijde van de rug te gebruiken als steun. Hoe meer beweging en gevarieerde zitposities hoe beter.

Wat zijn hiervan de belangrijkste voordelen? De stabiliteitsspieren in de rug en de dwarse buikspieren worden door deze manier van ‘actief’ zitten optimaal gestimuleerd om hun stabiliserende werk te doen. Bovendien wordt de werking nog verder versterkt als je de rug van de stoel goed instelt, nadat je je ideale balans gevonden hebt. Zo zijn de Spindl stoelen helemaal aangepast op jouw zitpositie en daarmee wordt het dus jouw stoel! De Spindl stoelen combineren dus uiterst slim het gezonde zitten met het comfort en het uiterlijk van een gewone bureaustoel.video Spindl ergonomische bureaustoelen