Bureaumeubilair.be

Levering

Beste klanten.

Al onze prijzen zijn meeneemprijzen (geen bancontacttoestel aanwezig in de winkel!), de goederen kunnen natuurlijk geleverd en gemonteerd worden. Hieronder vindt U de mogelijkheden met de daaraan verbonden kosten.
 

Levering bureaustoelen op ronde (BELGIE):

Onze normale leveringskost vallen voor grotere afstanden hoog uit voor bureaustoelen daarom bieden wij een aparte externe leverings mogelijkheid aan voor buraustoelen. Deze worden geleverd doorheen heel België voor een vast bedrag van 25 € (excl. BTW) per stoel, indien U meerdere stoelen besteld kan het dus goedkoper zijn om te bestellen met de gewone levering op ronde. Wij garanderen de levering binnen 15 werkdagen.

Helaas ondervinden wij moeilijkheden om deze leveringsoptie op onze site te integreren, bij bestelling zal onze site een hogere leveringskost aanrekenen. Maak U geen zorgen U kunt gewoon bestellen de leveringskost wordt manueel aangepast op de factuur die U kort na de bestelling ontvangt.
 

Levering op ronde (BELGIE en NEDERLAND):

Onze chauffeur komt alleen, de klant voorzien hulp bij het uitladen. De levering is tot aan de eerste voordeur van het pand, intern transport is niet voorzien. Onze site berekent mbv Google Maps de leveringskosten op basis van de kortste afstand. Gelieve bij bestelling sluitingstijden van uw bedrijf te vermelden, het is voor ons onmogelijk om een exact tijdstip te melden, indien U wenst kunnen wij U telefonisch op voorhand verwittigen.

Onze prijzen voor levering zijn inclusief de Belgische kilometer heffing.

 • Tot en met 30 km: 30 € excl. BTW
 • 31 - 60 km: 60 € excl. BTW
 • 61-100 km: 80 € excl. BTW
 • 101 - 150 km: 105 € excl. BTW
 • 151 - 200 km: 150 € excl. BTW
 • 201 - 250 km: 200 € excl. BTW

Andere landen enkel levering mogelijk op afspraak (zie hieronder). Lange afstanden kunnen de levertermijn beïnvloeden.

 

Levering op afspraak (incl. laden en lossen): 

 • forfait 50,00 € excl. BTW + km vergoeding van 1,21 € per kilometer retour

OPGEPAST, levering tot aan de voordeur !!!!

 

Levering inclusief plaatsing, montage en intern transport:

 • Verplaatsings vergoeding,1,21 € per kilometer
 • Manuren in regie 42,00 € per uur excl. BTW (te tellen vanaf het moment dat onze mensen vertrekken tot het moment dat ze terug zijn).
 • Speciale wensen zoals levering op verdiep met of zonder buitenlift dienen tijdig te worden kenbaar gemaakt. Prijzen op aanvraag en afhankelijk van omstandigheden. Wij willen U erop attent maken dat sommige van onze producten ZEER zwaar zijn, voor deze items kan het noodzakelijk zijn een buitenlift te voorzien indien er geen interne lift aanwezig is.

 

Afhalingen:

 • 2e hands materiaal is niet verpakt. De klant dient deze te voorzien (dekens, touwen/bindlinten, folies, tape). ED Officefurniture stelt deze NIET ter beschikking.
 • De klant neemt de goederen in ontvangst bij de uitgang van onze magazijnen. ED Officefurniture is niet verantwoordelijk voor schade ontstaan tijdens laden of transport. 

 

Alle producten die genieten van een franco levering worden uitgevoerd binnen de 5 tot 10 dagen na opdracht tijdens de reguliere werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur (mits op voorraad). Indien uw openingstijden afwijken graag dit bij bestelling vermelden.

U woont in Nederland ? Voor kleinere bestellingen raden wij U aan voor het transport contact op te nemen met een Nederlandse pakket service.