Bureaumeubilair.be
Ecologisch, Economisch én Ergonomisch verantwoord

Reinigen bureaustoelen

Reinigen bureaustoelen
Een bureaustoel wordt vaak veelvuldig en langdurig gebruikt en alhoewel de bekleding van de meeste professionele bureaustoelen voorzien is van speciale vuilafstotende stof gaat ook deze na een tijdje vuil worden.

Een vervuilde bureaustoel is natuurlijk onhygiënisch, heeft een algemeen negatief effect op de prestaties van uw medewerkers en kan ziekteverzuim verhogen (irritatie aan luchtwegen, huid en ogen). Door een bureaustoel regelmatig intensief te reinigen (afhankelijk van de omstandigheden 2-4 jaar) krijgen bacteriën minder kans en creëert U een gezondere en prettigere werkomgeving. Tevens verlengt U de levensduur van uw stoel!

Wij reinigen de bekleding van uw stoel chemisch met behulp van een sproei-extractie machine. Onder hoge druk wordt er anti bacteriologische reinigingsvloeistof diep in de bekleding en in het kussen gespoten, na de inwerking (afhankelijk van de toestand van de stoel onmiddellijk of na een inwerkingstijd) wordt de vloeistof uit de kussens gezogen. De stoel is (afhankelijk van de droog omstandigheden) na 3 tot 24 u weer bruikbaar.

Reinigen kan door ons verzorgd worden bij U in het bedrijf of in onze werkplaats waarbij wij eventueel tijdelijke stoelen ter beschikking stellen.

Informeer U over de mogelijkheden!
Reinigen bureaustoelen
BIG SALE
2dehands.be
Lounge en design meubilair
BMA Ergonomics
Kinnarps
Bureaustoelen reinigen